Saltear al contenido principal

PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ: VIU EL VENDRELL 

Compres al Vendrell?, ets del Vendrell o del Penedès? No ho dubtis, descarrega’t l’App Viu el Vendrell, tot són avantatges.

Descarrega-te-la al mòbil gratuïtament:

Què és?

L’App Viu el Vendrell és la primera aplicació mòbil, creada per l’associació de comerç del Vendrell, que permet trobat tots els comerços del Vendrell, conjuntament amb un programa de fidelització. A més a més, inclou
  

 • Agenda cultural, els temps, programació de cinema, teatres, auditoris, exposicions, museus, aparcaments, farmàcies de guàrdia, telèfons d’interès, transports públics …
 • Gran llistat de tots els comerços, establiments, restaurants, hotels, empreses i oficines del Vendrell, juntament amb un talonari de descomptes.
 • Per últim, un programa de fidelització amb les compres que realitzis al Vendrell podràs anar acumulant euros virtuals per pròximes compres, com participar en promocions, descomptes i sortejos exclusius.

Com funciona?

El programa de fidelització del comerç del Vendrell és molt senzill d’utilitzar.

1. 📩 Descarrega’t i registrat a l’App Viu el Vendrell
2. 👀 Ensenya el teu Codi QR o digues el teu DNI, al moment de fer la compra.
3. 🛍️🍴 El botiguer escanejarà el codi QR o introduirà el teu DNI i ja començaràs acumular euros virtuals per les pròximes compres en el mateix establiment i entres al sorteig de tasses.

Altres funcionalitats de l’aplicació

 • Cercar un gran ventall de comerços, restaurants, empreses del Vendrell, amb les seves dades i mapa de la seva localització.
 • Consultar tota la programació d’activitats que es realitzen a la població, tant a l’agenda cultural, com a l’apartat de cinema, museus, auditoris, teatres i exposicions.
 • Podràs bescanviar les promocions exclusives de l’aparat de talonari.
 •  Assabenta’t de totes les activitats que es fan des de l’associació de comerç del Vendrell.
 • Consultar el llistat de les entitats del Vendrell.
 • Estar al dia de totes les notícies i esdeveniments de la comarca a l’apartat de Premsa, Ràdio i TV.
 •  Saber el temps que farà durant tota la setmana.
 • Consultar els telèfons d’interès, farmàcia de guàrdia, transports públic, taxis, equipaments sanitaris i escoles del Vendrell

SORTEJOS DEL PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ

Des de l’associació de comerç del Vendrell, s’aniran fent sortejos i promociones a tots els usuaris que utilitzin el programa de fidelització a les botigues del Vendrell.

Com participar en els sortejos?

Facilíssim, simplement has d’estar registrat a l’App Viu el Vendrell i fer servir el programa de fidelització als comerços adherits a la campanya. Simplement passant el teu codi QR o donant el teu DNI, acumularàs euros virtuals per pròximes compres i a més a més, entres al sorteig o promoció.

 ACTUAL:  Totes les compres fetes duran el mes de desembre fins el 8 de gener del 2024, entren al sorteig de l’import de la seva compra. Pots guanyar una compra GRATIS!!

La teva implicació és imprescindible!
Des de l’Associació de comerç del Vendrell ens agradaria comptar amb el teu suport i col·laboració per aconseguir que aquesta nova eina de la Vila del Vendrell tiri endavant per això és imprescindible fer-ne un bon ús i registrar-se per poder seguir treballant amb ella.

Es tracta d’un projecte que, entre tots, podem anar millorant! Si tens suggeriments o comentaris que ens vulguis fer arribar sobre l’ús i funcionament de l’aplicació, envia’ns un correu electrònic a l’adreça info@citvendrell.cat

Volver arriba