Saltear al contenido principal

PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ: VIU EL VENDRELL 

Compres al Vendrell?, ets del Vendrell o del Penedès? No ho dubtis, descarrega’t l’App Viu El Vendrell, tot són avantatges.

Descarrega-te-la al mòbil gratuïtament:

Què és?

L’App Viu El Vendrell és la primera aplicació mòbil, creada per l’associació de comerç del Vendrell, que permet trobat tots els comerços del Vendrell, conjuntament amb un programa de fidelització. A més a més, inclou
  

 • Agenda cultural, els temps, programació de cinema, teatres, auditoris, exposicions, museus, aparcaments, farmàcies de guàrdia, telèfons d’interès, transports públics …
 • Gran llistat de tots els comerços, establiments, restaurants, hotels, empreses i oficines del Vendrell, juntament amb un talonari de descomptes.
 • Per últim, un programa de fidelització amb les compres que realitzis al Vendrell podràs anar acumulant euros virtuals per pròximes compres, com participar en promocions, descomptes i sortejos exclusius.

Com funciona?

 1.  Descarrega’t l’aplicació Viu El Vendrell a Google Play o l’App Store.
 2. Un cop instal·lada al mòbil, registra’t a través del formulari.
 3. A les pròximes compres ensenya el teu codi QR i començaràs acumular euros virtuals. Tot quedarà registrat i podrà consultar els teus euros acumulats per pròximes compres a l’històric de compres.

Altres funcionalitats de l’aplicació

 • Cercar un gran ventall de comerços, restaurants, empreses del Vendrell, amb les seves dades i mapa de la seva localització.
 • Consultar tota la programació d’activitats que es realitzen a la població, tant a l’agenda cultural, com a l’apartat de cinema, museus, auditoris, teatres i exposicions.
 • Podràs bescanviar les promocions exclusives de l’aparat de talonari.
 •  Assabenta’t de totes les activitats que es fan des de l’associació de comerç del Vendrell.
 • Consultar el llistat de les entitats del Vendrell.
 • Estar al dia de totes les notícies i esdeveniments de la comarca a l’apartat de Premsa, Ràdio i TV.
 •  Saber el temps que farà durant tota la setmana.
 • Consultar els telèfons d’interès, farmàcia de guàrdia, transports públic, taxis, equipaments sanitaris i escoles del Vendrell

Preguntes freqüents

Cal registrar-se per utilitzar l’aplicació?
No és necessari registrar-se per gaudir de tots els apartats de l’App Viu El Vendrell. Cal registrar-se només per poder fer ús del programa de fidelització i acumular euros virtuals de les teves compres.

Com puc incloure-hi el meu establiment o entitat?
Tots els establiments, comerços, empreses i entitat del Vendrell poden incloure en aquesta App, simplement contacte amb nosaltres a info@citvendrell.cat o carmina@citvendrell.cat o per telèfon 977660292

La teva implicació és imprescindible!
Des de l’Associació de comerç del Vendrell ens agradaria comptar amb el teu suport i col·laboració per aconseguir que aquesta nova eina de la Vila del Vendrell tiri endavant per això és imprescindible fer-ne un bon ús i registrar-se per poder seguir treballant amb ella.

Es tracta d’un projecte que, entre tots, podem anar millorant! Si tens suggeriments o comentaris que ens vulguis fer arribar sobre l’ús i funcionament de l’aplicació, envia’ns un correu electrònic a l’adreça info@citvendrell.cat

CatalanSpanish
Volver arriba