Saltear al contenido principal

CAMPANYA DE NADAL 2021/2022

Sota el lema «Aquest Nadal viu el Vendrell» tenim preparat tot un seguit d’activitats amb la idea de fomentar la compra a les botigues del Vendrell per tal de mantenir viu el teixit comercial. Recordeu que la campanya de Nadal és una de les més esperades pel comerciant i és on hem d’abocar tots els esforços.

El tret de sortida de la campanya de Nadal des de fa uns anys ve de la mà del Black Friday, data en la qual un gran nombre de públic ja comença a fer les compres nadalenques. Una data que aprofitem per fer l’encesa de l’arbre de Nadal, que enguany estarà ubicat a la Plaça Nova.

Els dies festius d’obertura seran el 8, 18 de desembre i 2 de gener. Per atraure el màxim de públic aquests dies tenim tot un seguit d’activitats dirigides als més petits de la casa.

El Petit Liló, l’espectacle Somnis de Nadal, espectacle amb el Pep Callau i els pepsicolen, visita de personatges tan populars com Mickey, Minnie, Mario, SonicPeppa PigChase, i l’Home dels nassos, són algunes de les activitats que tenim preparades. I per descomptat no faltarà la visita del Pare Noel per recollir les cartes de tots els nens i nenes del Vendrell, enguany està ubicat a la Rambla del Vendrell. La carta de Reis recordeu que l’heu de demanar en un comerç del Vendrell, ja veureu quina carta de reis més vendrellenca.

Tot plegat ho trobareu en el programa de Nadal que editem des de Comerç del Vendrell i que, a banda de trobar tota la informació de les activitats organitzades per les diferents entitats i l’ajuntament del Vendrell.

Ja ho sabeu aquest Nadal regala la targeta regal del Vendrell. Més informació de la Targeta Regal del Vendrell 

Descarrega’t aquí el programa de Nadal 2021/2022

 

CatalanSpanish
Volver arriba