Saltear al contenido principal

CAMPANYA DEL NADAL 2019/2020

Sota el lema “Aquest Nadal viu El Vendrell” tenim preparat tot un seguit d’activitats  amb la idea de fomentar la compra a les botigues del Vendrell per tal de mantenir viu el teixit comercial. Recordeu que la campanya de Nadal es una de les més esperades pel comerciant i es on tenim que abocar tots els esforços.

El tret de sortida de la campanya de Nadal des de fa uns anys ve de la ma del Black Friday, data en la qual un gran nombre de públic ja comença a fer les compres nadalenques. Una data que aprofitem per fer l’encesa de l’arbre de Nadal, que enguany estarà ubicat a la Rambla del Vendrell.

Els dies festius d’obertura seran el 6, 22 de desembre i 5 de gener. Per atraure el màxim de públic aquests dies tenim tot un seguit d’activitats dirigides als mes petits de la casa.

El Petit Liló, Mercat de Nadal, espectacle somnis de Nadal, visita de personatges tant populars com Wonder Woman, Capità Americà, Panda Gegant, Toys Story, Frozen, son algunes de les activitats que tenim preparades. I per suposat no faltarà la visita del Pare Noel per recollir les cartes de tots els nens i nenes del Vendrell. La carta de Reis recordeu que la heu de demanar en un comerç del Vendrell, ja veureu quina carta de reis més vendrellenca.

Tot plegat ho trobareu en el programa de Nadal que editem des de Comerç del Vendrell i que , a banda de trobar tota l’ informació de les activitats organitzades per nosaltres també trobareu tots els actes que porten a terme les diferents entitats i l’ajuntament del Vendrell. Ja ho sabeu aquest Nadal regala Vendrell.

 

CatalanSpanish
Volver arriba