Saltear al contenido principal

Pròxims Fora estocs del Vendrell:

Hivern: Divendres 4 i dissabte 5 de març del 2022
Estiu: Divendres 26 i dissabte 27 d’agost del 2022

Soy un bloque de texto. Haz clic en el botón Editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FORA ESTOCS D’ESTIU

Torna el Fora Estocs del Vendrell, enguany seran els dies, 20 i 21 d’agost. El Fora estocs es realitzarà tant a les portes com a l’interior de les botigues i serà en el seu horari habitual.

El Fora Estocs del Vendrell és obert a tots els comerços del Vendrell. Tot i que és una campanya realitzada pel CIT, aquest tenen unes sèries d’avantatge envers el no socis.

Aquest any són, visibilitat de la realització de la promoció amb un cercle gegant de color blau, publicació a les xarxes socials del comerç del Vendrell de les seves promocions, publicació de les seves promocions i informació al butlletí electrònic del comerç amb una arribada de 5000 usuaris.

Si la teva botiga no està ubicada en una zona de vianant i voldries participar del Fora Estocs, us podem emplaçar en un altre espai, però per tema de pandèmia i organització, com a màxim necessitaríem saber-ho abans del dimecres 18 d’agost a les 12 h. Poseu-vos en contacte amb la Carmina a carmina@citvendrell.cat o per telèfon 977 660 292 (matins)

Si no ets soci del CIT i vols informació envers el Fora Estocs ho pots fer a través de carmina@citvendrell.cat o bé a les nostres oficines del carrer Dr. Robert, 33 del Vendrell.

Descarrega’t aquí el cartell del Fora Estocs 2021

Mida 1080 x 1080 px (Instagram)

Descarrega’t el cercle del Fora Estocs 2021

CatalanSpanish
Volver arriba