Saltear al contenido principal

El primer fora estocs es va celebrar al febrer de l’any 2003. El lloc era La Rambla del Vendrell on s’aglutinaven més de 60 botigues adherides al CIT en un mateix espai.
Una dita important tant pel botiguer que podia treure aquell producte que havia sobrat de la temporada per donar pas a les novetats, com pel consumidor que podia trobar autèntics productes a un preu molt rebaixat.
Amb el temps ha anat canviant el model de fora estocs i els darrers anys ha passat a ser a la porta de la botiga on el botiguer troba que és millor, ja que el públic coneix el seu establiment al mateix temps que els carrers comercials es dinamitzen.
Enguany a causa de la situació excepcional de la covid-19 no es podrà celebrar el fora estocs a la porta de la botiga. El motiu és perquè no podem garantir la distància interpersonal necessària ni controlar l’aforament de públic.
Tot plegat pensem que pot ser un bon moment per recuperar l’antic fora estocs de la Rambla. L’espai permet garantir, les distancia de seguretat i crear un circuit per tal no corre cap mena de risc contra la salut tant del botiguer com del públic assistent.

Si et un comerç i vols participar, hauràs de ficar-te en contacte amb la Carmina a carmina@citvendrell.cat o al telèfon 977660292

CatalanSpanish
Volver arriba