Saltear al contenido principal

Pròxima edició del Shopping Night 

Dissabte 4 de juny del 2022

Aquest esdeveniment es fa des de l’any 2013, i ja va ser un èxit des del primer moment. És un dels dies més esperats pels vendrellencs, i se celebra a principis juny. Ofertes, promocions i descomptes són els protagonistes d’aquesta jornada de compres nocturnes.

El Shopping night del Vendrell es converteix en un gran aparador fins a les 12 de la nit, tot plegat acompanyat d’un seguit d’activitats com concerts, desfilades, karaokes, photocall, balls, etc., i conclou amb un concert de final de festa.

Un dels atractius és la temàtica, que cada any canvia, i que dóna peu a fer una decoració especial, tant als carrers com a les botigues.

L’edició del Shopping Night del 2020 va quedar suspesa a causa de la pandèmia de la covid-19.

El Shopping Night d’aquest 2021 com a tal no es podrà dur a terme, per totes les mesures de seguretat que des de protecció civil hi ha establertes avui en dia.

Així i tot hem fet un gran esforç i tant les botigues, restauradors i la mateixa associació hem reinventat el shopping night amb un Shopping day, el dia 5 de juny del 2021. Aquesta festa tan emblemàtica del comerç del Vendrell es dura a terme durant tot el dia des de les 10 del matí fins al vespre. Hi haurà descomptes, promocions, degustacions, regals i moltes més coses als comerços del Vendrell, on també hi haurà música en directe en alguns llocs en concret.

A més a més els restauradors del Vendrell se sumen a la festa amb degustacions i promocions als seus establiments. I fins i tot tindrem tot el centre guarnit per l’ocasió amb una temàtica del més primaveral possible, les flors. El Vendrell lluirà com mai amb aquesta nova edició. Vine a gaudir del tot el que t’ofereix el Vendrell.

Any 2013

Any 2014

Any 2015

Any 2016

Any 2017

Any 2018

Any 2019

Any 2021

CatalanSpanish
Volver arriba