Saltear al contenido principal

Pròxima edició del Shopping Night 

Dissabte 4 de juny del 2022

Aquest esdeveniment es fa des de l’any 2013, i ja va ser un èxit des del primer moment. És un dels dies més esperats pels vendrellencs, i se celebra a principis juny. Ofertes, promocions i descomptes són els protagonistes d’aquesta jornada de compres nocturnes.

El Shopping night del Vendrell es converteix en un gran aparador fins a les 12 de la nit, tot plegat acompanyat d’un seguit d’activitats com concerts, karaokes, photocall, balls, etc., i conclou amb un concert de final de festa.

Un dels atractius és la temàtica, que cada any canvia, i que dóna peu a fer una decoració especial, tant als carrers com a les botigues.

L’edició del Shopping Night del 2022 torna amb més força que mai, després de dos anys sense poder-se celebrar amb tota la seva essencia.

A més a més els restauradors del Vendrell se sumen a la festa amb degustacions i promocions als seus establiments. I fins i tot, tindrem tot el centre guarnit per l’ocasió amb una temàtica molt demanada pels botigues, el Circ. El Vendrell lluirà com mai amb aquesta nova edició. Vine a gaudir del tot el que t’ofereix el Vendrell.

Programa d’actes del shopping Night Aquí

Any 2013

Any 2014

Any 2015

Any 2016

Any 2017

Any 2018

Any 2019

Any 2021

Any 2022

CatalanSpanish
Volver arriba