Saltear al contenido principal

L’edició del shopping night que s’havia de celebrar el 6 de juny del 2020, queda ajornat, pendents de conèixer les condicions, per poder fer-ho amb tota la seguretat de tothom. Estem a l’espera de saber les condicions de l’anomenada «nova normalitat».

Aquest esdeveniment es fa des de l’any 2013, i ja va ser un èxit des del primer moment. És un dels dies més esperats pels vendrellencs, i es celebra a principis juny. Ofertes, promocions i descomptes són els protagonistes d’aquesta jornada de compres nocturnes.

El Shopping night del Vendrell es converteix en un gran aparador fins a les 12 de la nit, tot plegat acompanyat d’un seguit d’activitats com concerts, desfilades, karaokes, photocall, balls, etc., i conclou amb un concert de final de festa.

Un dels atractius es la temàtica, que cada any canvia, i que dóna peu a fer una decoració especial, tant als carrers com a les botigues.

El proper Shopping Night esta previst celebrar-ho el dissabte 8 de juny del 2019. Enguany la temàtica es dedicada als «anys 50».

Any 2013

Any 2014

Any 2015

Any 2016

Any 2017

Any 2018

Any 2019

CatalanSpanish
Volver arriba