Saltear al contenido principal

PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ

QUÈ ÉS EL PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ 

El programa de fidelització és una nova eina, per fidelitzar els vostres clients. Amb aquest programa podreu oferir, euros virtuals, sortejos personalitzats, enviament de promocions (newletters), descomptes i obsequis personalitzats, estadístiques fiables dels vostres clients.

Flayer explicatiu

COM FUNCIONA EL PROGRAMA

El programa de fidelització és molt senzill d’utilitzar, els vostres clients han d’estar registrats a l’App Viu El Vendrell, per això han de tenir descarregada l’App. Un cop registrats ells tenen el seu Codi QR. I vosaltres com a botiga o empresa, també heu d’estar registrats, per fer-ho cal enviar un e-mail a info@citvendrell.cat o carmina@citvendrell.cat

Un cop tingueu l’accés podreu entrar a la web www.app.citvendrell.cat i allà veureu les diferents funcions. Les estadístiques de les compres, les dades dels clients per fer l’enviament de promocions, descomptes o obsequis, el percentatge d’acumulació d’euros virtuals i molt més.

Ara simplement, cada vegada que vingui un client amb el programa de fidelització s’ha d’escanejar el seu codi QR o introduir el seu DNI, així ja haurà començat a acumular euros virtuals.

COM PUC DONAR-ME D’ALTA AL PROGRAMA

Hi ha dos formes:

  • Enviar un e-mail a info@citvendrell.cat
  • Ficar-se en contacte amb la Carmina (tel. 977660292 o carmina@citvendrell.cat)

QUÈ ÉS NECESSARI

Mòbil o ordinador amb accés a internet

Mòbil compatible amb l’App Viu el Vendrell amb càmera per escanejar codi QR i internet. (preferiblement un mòbil només per aquest ús).

Ordinador amb accés a internet a la botiga (recomanem al costat del taulell) Tamb potser ser la mateixa caixa registradora que tingui accés a internet per poder accedir a la següent web: Enllaç

Material gràfic del programa (adhesiu i petit suport informatiu).

Volver arriba