Saltear al contenido principal

PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ

QUÈ ÉS EL PROGRAMA DE FIDELITZACIÓ 

El programa de fidelització és una nova eina, per fidelitzar els vostres clients. Amb aquest programa podreu oferir, euros virtuals, sortejos personalitzats, enviament de promocions (newletters), descomptes i obsequis personalitzats, estadístiques fiables dels vostres clients.

Flayer explicatiu

COM FUNCIONA EL PROGRAMA

El programa de fidelització és molt senzill d’utilitzar, els vostres clients han d’estar registrats a l’App Viu El Vendrell, per això han de tenir descarregada l’App. Un cop registrats ells tenen el seu Codi QR. I vosaltres com a botiga o empresa, també heu d’estar registrats, per fer-ho cal enviar un e-mail a info@citvendrell.cat o carmina@citvendrell.cat

Un cop tingueu l’accés podreu entrar a la web www.app.citvendrell.cat i allà veureu les diferents funcions. Les estadístiques dels nostres clients i compres, les dades dels clients per fer l’enviament de promocions, descomptes o obsequis, el percentatge d’acumulació d’euros virtuals i molt més. Aquí teniu el programa de com funciona el programa de fidelització PROGRAMA

Ara simplement, cada vegada que vingui un client amb el programa de fidelització s’ha d’escanejar el seu codi QR, així ja haurà començat a acumular euros virtuals.

COM PUC DONAR-ME D’ALTA AL PROGRAMA

Hi ha dos formes:

  • Enviar un e-mail a info@citvendrell.cat
  • Ficar-se en contacte amb la Carmina (tel. 977660292 o carmina@citvendrell.cat)

QUÈ ÉS NECESSARI

Opcional:

Portàtil (per modificar % d’euros virtuals, modificació de la fitxa, enviament de newletters)

Imprescindible:

Mòbil compatible amb l’App Viu El Vendrell amb càmera per escanejar codi QR i internet. (preferiblement un mòbil només per aquest ús).

Material gràfic del programa (adhesiu i petit suport informatiu).

CatalanSpanish
Volver arriba