Saltear al contenido principal

RUTA TAPES XATÓ EXPERIENCE

YOISI

Yoisi

Truita de bacallà acompanyat d’escarola

EL RACÓ IBÈRIC

Enyorança Ibèrica

Bruschettina amb pesto de porros aromatitzat amb nyora i pernil ibèric

L’ENXANETA

Xató xup

Xupa-xup de bunyol de bacallà amb salsa romesco

LA FÀBRICA DEL PERNIL

Carpaccio de bacallà amb reducció de romesco i olivada negra

LA CUINA 2

«Teules» de romesco amb ànec

«Teules» de romesco amb ànec confitat en salsa romesco

LA CERVECERIA

La tapa de la cerveceria

Hamburguesa casolana de carn i olives, amb escarola i salsa de romesco

EL PALADAR

Bacallà amb romescada

Bacallà amb romesco

EL CUP

El Cup

Bunyol d’escarola amb romesco

ECLÈCTIC PIZZERIA

Eclèctic

Base de pa de pizza amb patata rostida i romesco amb un toc de pernil serrà 

 

«CAL PRIMO» FONDUE

Xatonet

Base de truita de fesols amb bacallà esqueixat, salsa de romesco i sardina anoxovada

MAURI MÉS QUE TAPES

Pizza fusion

Pizza argentina fugazzetta amb base de ceba i mozzarella combinada amb la tradicional salsa romesco 

 

CAL SANTI

Tempura de bacallà

Tires de bacallà en tempura amb maionesa de romesco

CatalanSpanish
Volver arriba