Saltear al contenido principal

TOTS ELS REGALS EN UN

Com es pot obtenir la targeta regal?

La targeta regal es troba disponible a la nostra oficina, carrer Dr. Robret, 33 (El Vendrell). Serà d’un únic valor de 20 €.

On es pot fer servir la targeta regal?

A tots els establiments adherits al comerç del Vendrell, que tinguin el distintiu de targeta regal a la porta o en un lloc visible.

Com es pot utilitzar la targeta regal?

Presentant la targeta regal a la caixa en el moment de fer el pagament. El comerciant es quedarà la targeta regal i descomptarà l’import de la compra. Si aquest import és superior a 20 €, s’haurà d’abonar la diferència en efectiu.

Quina validesa tindrà la targeta regal?

La targeta regal del CIT no té data de caducitat. Es podrà utilitzar en períodes de rebaixes i podrà acumular el seu saldo per a altres tipus de descomptes.

El portador de la targeta regal accepta les següents condicions generals d’ús:
1. La targeta serà vàlida a tots els establiments que figuren en el díptic.
2. La targeta regal no es pot utilitzar per fer compres en línia.
3. La moneda d’ús de la targeta regal és exclusivament en euros.
4. La targeta regal és anònima i transferible.
5. La targeta regal no serà, en cap cas, bescanviable per diners.
6. La targeta regal representa diners en efectiu; no s’acceptaran targetes regal malmeses, estripades, amb deficiències d’impressió o sense holograma de seguretat.
7. La targeta regal és un document al portador. El tenidor de la targeta regal serà l’únic responsable del seu ús i custòdia en cas de pèrdua o robatori.
8. La targeta regal no es reemborsarà sota cap circumstància. Així doncs, el tiquet de compra o el comprovant bancari no donarà dret al pagament o al reemborsament de la targeta regal.
9. En el cas de devolució dels productes comprats amb la targeta regal, el comerciant aplicarà la política de devolucions que estimi convenient.

Volver arriba