Saltear al contenido principal

SETMANA DEL COMERÇ

25 al 31 de març

Una iniciativa que té com a objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement.

Les diferents accions que es desenvolupen durant la setmana del comerç van dirigides a l’increment de professionalització del món associatiu . Com seran les associacions de demà? Quins serveis han d’oferir?

El CIT ha participat totes les edicions amb diferents propostes, enguany celebrarem la 3ª edició que serà del 25 al 31 de març.

Enguany coincidint com sempre amb l’arribada de la primavera repartirem margarites per decorar els aparadors i com a distintiu de comerç adherit al Plà de Dinamització. Per altre banda com a novetat volem concloure la campanya obsequiant a totes les persones que aposten pel comerç local i ho farem convidant als més petits a un berenar (coca i xocolata) i inflables. Els botiguers donaran les butlletes de participació als seus clients durant la setmana. El berenar popular i els inflables estaran ubicats divendres 29 a la Ctra. Sant Vicenç a partir de les 5 de la tarda i el dissabte 30 a la Plaça Nova a partir de les 5 de la tarda.

 

Volver arriba