Saltear al contenido principal

TU ETS LA VACUNA PEL COMERÇ DEL VENDRELL 

El comerç del Vendrell posa en marxa la campanya comercial «Tu ets la vacuna pel comerç del Vendrell», orientada a impulsar i reactivar comercialment el Vendrell després del COVID-19.

La manera de participar-hi és ben senzilla. Compra a una botiga participant i demana el teu carnet de vacunes. Acumula 10 compres en diferents botigues, cafeteries, bars, restaurants, perruqueries i altres serveis del Vendrell. Un cop omplert el carnet, segellat i amb els tiquets de compra, portar-ho tot a la nostra oficina, (Carrer Dr. Robert, 33 – El Vendrell).

Per als 1000 primers carnet participants hi haurà una bossa-sac de regal. A més, tots els carnets participaran en un sorteig de 2.000€ en vals de descompte de 20€, a bescanviar a comerços vendrellencs.

La campanya dura fins al 30 de juny. La intenció és activar un mínim de 10.000 compres al comerç del Vendrell i és extensiva a tot el comerç (soci o no). Tots els comerços que vulguin participar-hi, poden trucar al 977 66 02 92 o enviar un correu a carmina@citvendrell.cat

 

Bases de la campanya –> BASES 

Premiats de la campanya consulta aquí 

Volver arriba